Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Morotssås | ||
2 krm | Salt | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2,5 dl | Vatten | |
4 pc. | Vanliga morötter | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Fetaost | |
Sallad | ||
70 g | Salladsmix | |
Pasta | ||
400 g | Tagliatelle | |
Till servering och garnering | ||
0,25 pc. | Oregano - färsk |
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Morotssås:Koka upp 2,5 dl vatten med en halv buljongtärning.
Skala morötterna och skär i ca 1 cm tjocka slantar. Lägg i kastrullen med buljong och låt koka i 10 minuter.
Skölj salladen och lägg upp i en skål. Smaksätt med olja, vinäger, salt och peppar.
Morotssås forts: Mixa de kokta morötterna med buljongen till puré och rör i crème fraiche.
Smula i fetaost och smaka av med salt och peppar.
Låt pastan rinna av och servera med morots- och fetaostsåsen. Strö oregano över och servera med salladen.
Photo:
Ann Wering
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1