Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Bönburgare | ||
760 g | Vita Bönor Naturella | |
4 tbsp | Potatismjöl | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Tomater | |
50 g | Groddar | |
0,5 pc. | Huvudsallat | |
4 pc. | Hamburgerbröd | |
4 pc. | Avokado | |
Chilimajonnäs | ||
1,5 dl | Majonnäs | |
1 tbsp | Sriracha |
Skölj och mixa sedan bönorna med mixerstav och blanda i finhackad chili, potatismjöl, salt och peppar. Forma till 4–6 burgare (beroende på önskad storlek) och lägg dem i frysen ca 30 min, då håller de ihop bättre vid grillning/stekning.
Pensla burgarna med olja och grilla eller stek dem ca 3–4 min/sida.
Blanda ihop chilimajonnäsen.
Gröp ur avokadoköttet och skär det i skivor.
Servera burgarna i hamburgerbröd med avokado, skott/groddar, tomat, sallad och chilimajonnäs.
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria