Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
20 pc. | Kalamataoliver | |
150 g | Fetaost | |
400 g | Falafel | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
250 g | Gurka | |
1 pc. | Bladpersilja - färsk | |
0,5 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
8 dl | Grönsaksbuljong | |
250 g | Vanliga Tomater | |
4 dl | Fullkornsbulgur | |
1 tbsp | Olivolja |
Koka bulgur i buljong, enligt anvisningar. Låt svalna, eventuellt genom att breda ut på ett bakplåtspapper. Värm falafeln i ugn.
Blanda fetaost och yoghurt till en sås.
Hacka gurka, tomat och persilja; blanda i bulguren. Häll över olivolja och pressad citron och blanda.
Servera med falafel och oliver bredvid.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana