Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
200 g | Kammusslor | |
Till servering | ||
0,5 pc. | Surdegsbröd | |
0,5 pc. | Citron | |
Kaprisolja | ||
3 tbsp | Kapris | |
0,5 pc. | Citron | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Gräslök - färsk | |
2 krm | Chilipeppar Röd | |
0,5 dl | Olivolja, Extra Virgin |
Grovhacka hälften av kaprisen. Finriv citronskalet och pressa ur citronjuicen. Blanda alla ingredienser till kaprisoljan, smaka av med salt och peppar.
Ta bort den lilla muskeln på musslorna och lägg dem på hushållspapper för att torka. Stek musslorna hastigt i olivolja, 1-1/2 minut på varje sida, salta och peppra.
Lägg upp i skal, fat eller assietter. Skeda över rikligt med kaprisolja över musslorna. Servera med ett gott bröd och extra citron.
Recept/foto Zeta
Photo:
Zeta
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta