Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
3 dl | Vispgrädde | |
75 g | Röda Vinbär | |
3 pc. | Banan | |
0,5 krm | Flingsalt | |
397 g | Karamelliserad mjölk | |
50 g | Daim | |
Pajdeg | ||
120 g | Smör | |
300 g | Digestive original |
Mixa kexen till ett smul i en matberedare. Smält smöret och blanda med kexsmulorna.
Lägg ett bakplåtspapper i en springform ca 22 cm i diameter. Tryck ut kexblandningen i formen och låt stå i frysen i ca 10 min.
Blanda karamelliserad mjölk med flingsalt. Vispa grädden och fyll en spritspåse. Skiva bananer och hacka daim.
Ta ut pajbottnen från frysen och ta loss den från springformen. Lägg den på ett fat och fördela den karamelliserade mjölken över. Fördela ett lager bananskivor över och spritsa över grädden. Dekorera med extra bananskivor, hackad daim och små klasar av vinbär. Servera meddetsamma.
Photo:
Nurlan Emir
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Karamelliserad Mjölk 397g Törsleff