Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 tbsp | Olivolja | |
250 g | Vanliga morötter | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Haricot Verts | |
3 dl | Bulgur | |
Gryta | ||
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
300 g | Vegetariska Bitar | |
1 pc. | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
250 ml | Kokosmjölk | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 tbsp | Curry | |
0,5 pc. | Purjolök |
Koka bulgur efter anvisning på förpackningen. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten till grönsakerna.
Gryta: Skölj paprikan och purjolöken. Skär grönsakerna i bitar och skala och finhacka vitlöksklyftan.
Hetta upp en kastrull med olivolja och fräs paprika, purjo och vitlök tills det mjuknar en aning. Tillsätt curry, quornbitar, tomatpuré, kokosmjölk och salt. Blanda om och lägg på ett lock. Låt grytan småputtra på medelvärme ca 5- 10 min.
Tillbehör: Skala morötterna och skär dem i stavar. Förväll morotstavarna i de kokande vattnet ca 3 min och haricots vertsen 1 min. Sila av vattnet och lägg upp i en skål. Strö över lite flingsalt och ringla lite olivolja över om du vill. Servera quorngrytan med bulgur och lättkokta grönsaker.
Näringsvärde: 20 g protein 25 g fett 45 g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt