Skip to main content
Rotfruktschips med tångcaviar och vispad havrekräm
Mari Bergman

Rotfruktschips med tångcaviar och vispad havrekräm

10 minEasy
147,70 kr
8 portions 13,70 kr per portion
Ett ljuvligt veganskt snacks som passar perfekt till julminglet eller som en del på julbordet. Det här receptet ingår i Mathems veganska julbord. Se alla recept som ingår vårt veganska julbord här

100 gTångpärlor Citron
150 gFärskost - Havre
0,5 pc.Rödlök
0,5 pc.Gräslök - färsk
125 gRotfruktschips
Instructions
1

Lägg ut chipsen på en skärbräda eller på ett fat.

2

Vispa havrefärskosten med en elvisp så att den blir lite fluffig.

3

Skala och finhacka rödlök och skölj och finhacka gräslök.

4

Klicka ut havrefärskost och tångpärlor på chipsen och strö över rödlök och gräslök. Servera som ett tilltugg eller en del på julbordet.

Photo:

Nurlan Emir