Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
300 g | Vanliga morötter | |
0,5 pc. | Gurka | |
125 g | Körsbärstomater | |
Omelett | ||
0,5 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
400 g | Potatis Fast | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Basilika - torkad | |
2 dl | Mellanmjölk | |
2 tbsp | Olivolja | |
140 g | Bacon Skivat | |
5 pc. | Ägg |
Omelett: Skölj, skiva och koka potatisen i saltat vatten ca 10 min om du inte redan har färdigkokt.
Skölj och skär broccolin i mindre buketter. Skala och grovhacka löken.
Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs broccoli och lök lite gyllene. Tillsätt potatisen och fördela allt jämt i pannan. Sänk värmen till medelvärme.
Vispa ihop ägg, mjölk, basilika, salt och peppar i en bunke. Slå äggstanningen över grönsakerna i pannan och lägg på ett lock. Låt den stå under lock på medelvärme i ca 10 min. Efter 5 min kan du lyfta på locket och göra några hål med en gaffel så att all äggstanning stelnar ordentligt. Lägg på locket igen och låt den stå de resterande 5 min.
Lägg baconskivorna på en bakplåtsklädd ugnsplåt och rosta i ugnen ca 5 min eller tills de har fått en fin gyllenbrun och krispig yta.
Tillbehör: Skölj och halvera tomaterna och skölj och skär gurkan i bitar. Skala och skär morötterna i stavar. Lägg upp i en skål och servera till potatisomeletten.
Näringsvärde: 459 kcal, 21 g protein, 27 g fett, 31 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria