Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Potatissallad | ||
0,5 pc. | Citron - Eko | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Svartpeppar | |
65 g | Färsk bladspenat | |
1 kg | Delikatesspotatis | |
1 pc. | Dill - färsk | |
3 krm | Salt | |
Romsås | ||
200 g | Romsås | |
Lax | ||
600 g | Färsk laxfilé | |
1 tsp | Fänkål Krydda | |
0,5 pc. | Citron - Eko | |
3 krm | Svartpeppar | |
1 tsp | Kummin | |
0,5 tsp | Salt |
Potatissallad: Tvätta och koka potatisen i saltat vatten.
Lax: Lägg laxsidan på ett fat. Gnid in laxen med salt, peppar, fänkålsfrön och kumminfrön. Grilla den hela laxen med skinnsidan ned på utegrillen i ca 5 min. Lägg sedan på locket och låt laxen grilla klart i ca 15-20 min.
Potatissallad: Halvera den kokta potatisen. Grovhacka dillen och skölj spenaten. Blanda samman i en skål och tillsätt rivet citronskal, citronsaft och olja. Smaka av potatissalladen med salt och peppar.
Lax: Riv citronskal över den färdiggrillade laxen.
Servera laxen tillsammans med potatissallad och romsås.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt