Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 kg | Revbensspjäll | |
1 pc. | Färsk ingefära | |
4 tbsp | Honung | |
1 pc. | Lök | |
1 pc. | Apelsin | |
1 kg | Potatis | |
1 pc. | Morötter | |
1 tbsp | Salt | |
2 tbsp | Japansk soja | |
2 dl | Äppelmos | |
1 tsp | Svartpeppar |
Sätt ugnen på 175°.
Snitta skåror i svålen om den finns kvar. Salta och peppra rikligt runt om.
Skär upp löken och moroten grovt och lägg i botten på pannan. Lägg sedan på spjället och ställ in plåten i ugnen i 175°.
Varefter det smälter ner steksaft från spjället kan du börja ösa. Pensla på marinaden efter cirka 1 timme.
Stek spjället tills revbenen släpper lätt från köttet. Det kan ta upp till 3 timmar.
Tvätta potatisen. Skär den i klyfter och lägg på en plåt med lite olja och salt och stek i samma grader som köttet. Sätt in potatisen när det är ca 40 minuter kvar.
Servera tillsammans med en klick äpplemos.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria