Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Florsocker | |
3 dl | Vispgrädde | |
50 g | Mandlar | |
420 g | Bullar | |
4 pc. | Kardemummakärnor | |
100 g | Mandelmassa | |
4 tbsp | Smör |
Vispa rumstempererad mandelmassa med 0,5 dl grädde fluffig med elvisp och fyll en spritspåse.
Vispa resterande mängd grädde krämig och luftig med elvisp och fyll en spritspåse.
Grovhacka mandlarna.
Värm ett våffeljärn.
Smält smör i järnet och våffla solbullarna. Skär den 7:e bullen i 6 rutor som används till lock.
Toppa solbullarna med mandelmassa, hackade mandlar och spritsa över grädde. Toppa med kardemumma från kvarn och lägg på ett lock. Sikta över florsocker, ät och njut.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant