Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Chili sin carne | ||
0,5 tbsp | Olivolja | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
380 g | Blandade bönor | |
28 g | Taco Kryddmix Original | |
1 dl | Vatten | |
1 pc. | Paprikamix | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 dl | Basmatiris |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Chili sin carne: Skala och riv vitlök. Skölj och tärna paprikorna. Fräs vitlök och paprika i olja utan att de tar färg.
Tillsätt tacokrydda och fräs ytterligare under omrörning. Tillsätt avrunna bönor, krossade tomater och vatten. Låt puttra under lock i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp chili sin carnen på tallrikar och toppa med creme fraiche och gärna någon färsk ört. Servera med ris och gärna ett gott bröd.
Näringsvärde: 571 kcal, 17 g protein, 12 g fett, 92 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko