Skip to main content
Löjromskrustad
Mari Bergman

Löjromskrustad

15 minEasy
901,85 kr
8 portions 40,41 kr per portion
Ett trevligt tilltugg innan maten eller som en lättare förrätt. Smetanaröran går utmärkt att förbereda och förvara i kylen tills det är dags för servering.

2 dlSmetana
2 krmSalt
0,25 pc.Gräslök - färsk
2 tbspCitron
16 pc.Krustader
0,5 pc.Rödlök
80 gLöjrom
1 krmSvartpeppar Malen
Instructions
1

Blanda smetana med rivet citronskal, citronsaft (ca 3 tsk), salt och peppar. Fyll en spritspåse med röran och spritsa smetana i varje krustad.

2

Toppa varje krustad med löjrom, finhackad rödlök och finhackad gräslök. Lägg upp krustaderna på ett vackert fat och servera!

Photo:

Nurlan Emir