Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 tsp | Olivolja | |
225 g | Blomkål Färsk | |
1 krm | Salt | |
Halloumistroganoff | ||
190 g | Krossade Tomater | |
0,5 pc. | Gul lök | |
0,2 tsp | Salt | |
150 g | Halloumi | |
1 tsp | Dijonsenap | |
1 tsp | Olivolja | |
0,5 tbsp | Grönsaksbuljong | |
0,5 tsp | Balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1,5 krm | Timjan - torkad | |
1 dl | Havrebaserad matlagning | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig |
Halloumistroganoff: Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och vitlök tillsammans med timjan.
Tillsätt balsamvinäger och tomatpuré och blanda om. Tillsätt krossade tomater, havregrädde, dijonsenap, buljong, salt och peppar. Låt såsen sjuda på medelvärme i ca 10 min.
Tärna halloumin och stek den i olja runt om så att den blir fint gyllenbrun.
Tillbehör: Dela blomkålen i små buketter. Koka buketterna i saltat vatten i ca 2-3 min. Häll av vattnet och tillsätt olja till blomkålen.
Lägg över den stekta halloumin i stroganoffsåsen och servera tillsammans med blomkål.
Näringsvärde: 483 kcal, 21 g protein, 33 g fett, 23 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria