Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Salsicciafärs | ||
0,5 dl | Vatten | |
300 g | Körsbärstomater Konserverade | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök | |
400 g | Salsiccia | |
0,5 tbsp | Balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 tbsp | Tomatpuré | |
0,5 pc. | Basilika | |
0,5 pc. | Chilipeppar Färsk | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
400 g | Pappardelle | |
0,5 pc. | Basilika | |
50 g | Parmesanost |
Tillbehör: Koka upp saltat vatten till pastan.
Salsicciafärs: Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilipeppar och basilika.
Bryn salsicciafärsen i olja så att den blir genomstekt. Tillsätt lök, vitlök och chili och fräs samman 1 min. Tillsätt tomatpuré, balsamvinäger, körsbärstomater, vatten och basilika. Låt puttra ihop i ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Riv parmesanost.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med salsicciafärsen.
Servera pastan med riven parmesanost och basilikablad.
Photo:
Nurlan Emir
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt