Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Lax | ||
4 krm | Salt | |
250 g | Laxfilé | |
1 tbsp | Kryddmix Tikka Masala | |
1 tbsp | Majsstärkelse | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
Blomkål- och citrussallad | ||
0,5 pc. | Gurka | |
1 pc. | Grapefrukt | |
1 pc. | Avokado | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Blomkål | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Citron | |
0,5 tbsp | Olivolja |
Blomkål- och citrussallad: Skiva blomkålen tunt. Skala grapefrukten och skär ut filéer. Hyvla långa remsor av gurkan med en potatisskalare. Skär avokadon i skivor.
Fördela grönsakerna på tallrikar. Riv över citronskal och pressa över lite citronsaft. Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar.
Lax: Skär laxfiléerna i kuber och krydda med salt. Blanda ihop majsstärkelse och tikka masalakrydda i en stor skål. Lägg ner laxkuberna i kryddblandningen och vänd runt ordentligt.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxkuberna krispiga runt om ca 1-2 min/sida.
Fördela laxen över blomkål- och citrussalladen. Klart att servera!
Näringsvärde: 497 kcal, 29 g protein, 31 g fett, 23 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria