Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Raita | ||
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
2 krm | Vitvinsvinäger | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
0,25 pc. | Gurka | |
1 krm | Spiskummin | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
1 pc. | Tomater | |
1 tbsp | Vatten | |
0,5 dl | Yoghurt för Matlagning | |
Chicken korma | ||
200 g | Kormasås | |
2 tsp | Rapsolja | |
1 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
300 g | Färsk kycklingfilé | |
Blomkålsris | ||
1 tsp | Rapsolja | |
0,5 pc. | Blomkål Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt |
Chicken korma: Tärna kycklingfilén. Hetta upp olja i en stekpanna bryn kycklingen runt om i 2-3 min. Krydda med salt och peppar och tillsätt kormasås och vatten. Låt kycklingen puttra i såsen på låg värme i ca 10 min.
Raita: Finhacka mynta och persilja. Tärna gurka och tomat smått. Blanda samman med yoghurt, vatten och vitvinsvinäger i en skål. Tillsätt spiskummin och smaka av med salt och peppar.
Blomkålsris: Finhacka blomkålen till ett smul och blanda med olja, salt och svartpeppar i en skål.
Servera chicken korman med blomkålsris och raita.
Näringsvärde: 481 kcal, 43 g protein, 20 g fett, 30 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt