Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Stroganoff | ||
600 g | Falukorv | |
0,5 tsp | Salt | |
1,5 krm | Vitpeppar Malen | |
2 krm | Strösocker | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 pc. | Purjolök | |
2 dl | Matlagningsgrädde | |
1 tbsp | Japansk soja | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Gurka | |
300 g | Jasminris |
Koka riset enligt förpackningen. Hacka purjolöken. Skiva korven i strimlor. Stek löken i stekpannan utan att den får färg, lägg i den strimlade korven och stek tills den får färg. Sänk värmen och häll i tomatpurén. Låt steka med korven och löken, häll sedan på matlagningsgrädden och soyan och låt koka upp. Låt puttra på låg värme i några minuter. Tillsätt sedan salt och socker. Rör runt. Skiva gurkan i medaljonger. Tillsätt vitpepparn i stroganoffen. Klart att avnjutas!
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Krossade Tomater 390g Garant