Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Basmatiris | |
1 tbsp | Rapsolja | |
Köp hem | ||
600 g | Färsk laxfilé | |
400 g | Edamamebönor | |
1,5 tbsp | Röd Currypasta | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
400 ml | Kokosmjölk |
Tärna laxen och koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skala och riv ingefära och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs ingefära, vitlök och currypasta under omröring i 1 min. Tillsätt kokosmjölk och soja och låt såsen puttra på svag värme i 5 min.
Lägg ner laxkuberna i såsen och låt laxen sjuda i ca 5-7 min.
Koka upp vatten till edamamebönorna. Koka bönorna i 1 min. Sila av vattnet och lägg upp bönorna i en skål. Tillsätt lite salt.
Servera laxen med kokt ris och edamamebönor vid sidan av.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko