Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
Köp hem | ||
1,5 kg | Vattenmelon, (1 st) | |
150 g | Fetaost | |
1 pc. | Gurka | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
600 g | Marinerad Tvådelad Kycklingfilé |
Dela varje kycklingfilé i två tunnare filéer och krydda med salt och peppar på båda sidor, om du inte använder färdigkryddad minutfilé.
Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingfiléerna på hög värme i ca 2 min/sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Sänk värmen och låt kycklingen bli genomstekt.
Skär melonen i bitar och hyvla långa strimlor av gurkan med hjälp av en potatisskalare.
Lägg upp melon och gurka på ett fat och smula över fetaost. Krydda med chiliflakes och en nypa salt och peppar. Ringla över lite olja och dekorera med myntablad.
Skiva kycklingen och fördela över melon- och fetaostsalladen. Ät och njut!
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
2 Vattenmelon Hel Liten Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Marinerad Tvådelad Bröstfilé Grillkrydda ca Guldfågeln