Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
2 tbsp | Vatten | |
0,5 pc. | Persilja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
50 g | Västerbottensost | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Citron, ca 0,5 st | |
Räksallad | ||
0,5 pc. | Rödlök | |
240 g | Handskalade Räkor | |
50 g | Edamamebönor | |
2 pc. | Ägg | |
75 g | Sugarsnaps | |
1 pc. | Avokado | |
180 g | Romansallat, (0,5 st) |
Tina sojabönorna.
Dressing: Mixa samman riven ost, vatten, olja, citronsaft och persilja till en slät dressing med hjälp av en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
Räksallad: Koka äggen mjuka. Spola dem i kallt vatten. Skala och halvera äggen.
Sila av räkspadet. Skiva avokadon.
Strimla sallad och sugarsnaps. Skala och strimla rödlöken. Blanda sallad, sugarsnaps, rödlök och tinade sojabönor med dressingen i en skål.
Lägg upp salladsbasen i djupa tallrikar och toppa med räkor, avokado och kokta ägghalvor. Ät och njut.
Näringsvärde: 492 kcal, 45 g protein, 28 g fett, 11 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria