Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Svampgryta | ||
2,5 tsp | Sambal Oelek | |
1 tbsp | Rapsolja | |
280 g | Portabellosvamp | |
300 g | Pak choi | |
2 tbsp | Japansk soja | |
400 ml | Kokosmjölk | |
2 tsp | Sirap Agave | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
380 g | Svarta Bönor | |
1 pc. | Gul lök | |
1 krm | Salt | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
250 g | Färska champinjoner | |
Tillbehör | ||
400 g | Basmatiris |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Svampgryta: Skär champinjoner och portabello i mindre bitar. Skala och finhacka lök. Skala och riv vitlök.
Hetta upp en stor stekpanna/gryta och bryn svampen i olja så att den vätskas ur. Tillsätt lök och vitlök och fräs i ytterligare 2-3 min. Tillsätt kokosmjölk, sambal oelek, soja och honung och låt grytan puttra i ca 5 min.
Skölj och skär pak choi i stora strimlor. Sila av bönorna och spola dem i kallt vatten.
Tillsätt pak choi och bönor i grytan och smaka av med salt och peppar.
Servera svampgrytan med nykokt ris.
Näringsvärde: 628 kcal, 18 g protein, 29 g fett, 69 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko