Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
3 pc. | Svenska Äpplen | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
600 g | Torskfilé Fryst | |
1 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
1 pc. | Dill - färsk | |
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt | |
1 pc. | Ägg | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
2 dl | Panko | |
1 krm | Svartpeppar |
Skär torsken i portionsbitar. Salta och peppra efter smak på båda sidor.
Skiva äpplen och fänkål tunt. Grovhacka dillen. Blanda samman i en skål och tillsätt yoghurt och vit balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Vispa upp ägget i en djup tallrik och häll panko på en annan tallrik.
Vänd fiskbitarna i ägget och sedan i panko.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek fiskbitarna i ca 2 min på varje sida så att de får en frasig och fin stekyta. Sänk värmen och låt fisken bli genomstekt.
Servera den krispiga torsken tillsammans med äpple- och fänkålsslawn.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria