Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Myntasås | ||
1 krm | Salt | |
2 krm | Vitvinsvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Yoghurt för Matlagning | |
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Gurka | |
250 g | Vitkål | |
1 tsp | Rapsolja | |
30 g | Machesallat | |
Chicken tikka masala | ||
300 g | Färsk kycklingfilé | |
1 dl | Vatten | |
2 tsp | Rapsolja | |
1 krm | Salt | |
300 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Värm ugnen till 200 grader.
Tillbehör: Skär vitkålen i munsstora bitar och lägg i en ugnsfast form. Ringla över olja och krydda med lite salt. Rosta i ugnen i ca 20 min.
Chicken tikka masala: Tärna kycklingen och bryn i olja runt om i en stekpanna. Krydda med lite salt och peppar.
Tillsätt tikka masalasåsen och vatten och låt sjuda i ca 15 min.
Myntasås: Blanda yoghurt med finhackad mynta och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Hyvla långa remsor av gurkan med hjälp av en potatisskalare. Blanda med machésalladen.
Servera chicken tikka masala med rostad vitkål och gurksallad. Ringla över lite yoghurtsås. Klart att servera.
Näringsvärde: 499 kcal, 41 g protein, 26 g fett, 25 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria