Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
75 g | Riven Ost | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 pc. | Citron | |
600 g | Kyckling Minutfilé | |
Från ditt skafferi | ||
3 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Basmatiris | |
1 dl | Ströbröd | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
2 krm | Chiliflakes |
Krydda kycklingen med salt och peppar. Vispa upp ägget i en skål och blanda den rivna osten med ströbröd på ett fat. Vänd kycklingfiléerna i ägget och sedan i ostblandningen.
Hetta upp en stekpanna med 1 msk olja och stek kycklingfiléerna på hög värme i ca 2 min/sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Sänk värmen och låt kycklingen bli genomstekt.
Mixa samman basilika, persilja, rivet citronskal, saft från 0.5 citron, vitlök och 2 msk olja till en slät sås. Smaka av såsen med chiliflakes, salt och peppar.
Servera kycklingen med chimichurri och valfritt tillbehör såsom ris eller potatis.
Photo:
Nurlan Emir
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria