Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
2 krm | Flingsalt | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
1 tbsp | Smör | |
2 krm | Salt | |
300 g | Potatis | |
Örtströssel | ||
1 pc. | Persilja - färsk | |
1 pc. | Citron | |
1 tbsp | Pepparrot Färsk | |
2 krm | Flingsalt | |
1 pc. | Dill - färsk | |
Torskrygg | ||
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
300 g | Torskrygg Fryst |
Tillbehör: Skala potatisen och koka mjuk i saltat vatten.
Torskrygg: Krydda torskryggen med salt och peppar efter smak.
Hetta upp en stekpanna med smör och stek torsken ca 3 min/sida.
Örtströssel: Skala och riv pepparrot. Finhacka dill och persilja. Riv skalet av citronen. Blanda samman i en skål och tillsätt flingsalt.
Torskrygg: Pressa lite citronsaft över fisken i pannan.
Tillbehör: Tillsätt ärtorna till den kokande potatisen och låt de bli varma. Sila av vattnet och tillsätt smör och flingsalt.
Lägg upp torskryggen på tallrikar och strö över örtströsslet. Servera med potatis och gröna ärtor.
Näringsvärde: 434 kcal, 36 g protein, 13 g fett, 39 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria