Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 tbsp | Sesamfrö | |
100 g | Gemsallad | |
50 g | Böngroddar | |
1 pc. | Avokado | |
Picklad rödlök | ||
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Vatten | |
1 pc. | Lime | |
1 pc. | Rödlök | |
0,5 tbsp | Honung Flytande | |
Mango- och chilidipp | ||
1 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
125 g | Mango Färsk | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
Laxtataki | ||
180 g | Sashimilax | |
1 tsp | Rapsolja | |
2 krm | Salt | |
1,5 tsp | Sesamolja | |
2 krm | Chiliflakes | |
1 tsp | Japansk soja |
Picklad rödlök: Blanda finrivet limeskal, limesaft, honung, vatten och salt i en skål. Skala och skiva rödlöken tunt och lägg ner i skålen med lagen. Låt dra medan du lagar resten av maten.
Laxtataki: Skiva laxen tunt och lägg på en tallrik. Blanda samman sesamolja, japansk soja, rapsolja, chiliflakes och salt. Häll marinaden över laxen och låt marinera i minst 15 min. .
Mango- och chilidipp: Skala och tärna mangon smått. Skölj och finhacka chili och mynta. Blanda samman i en skål och tillsätt rivet limeskal, limesaft och salt.
Tillbehör: Skölj salladsblad och lägg upp på ett fat. Skiva avokadon. Fyll salladsbladen med laxskivor, avokadoskivor, mango- och chilidipp, böngroddar och picklad rödlök. Toppa med lite sesamfrön. Ät och njut.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria