Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,75 tsp | Salt | |
500 g | Tortellini Färsk | |
2 krm | Paprikakrydda | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
500 g | Krossade Tomater | |
65 g | Färsk bladspenat | |
230 g | Tacosås | |
100 g | Grana Padano | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Smör |
Sätt ugnen på 200 grader.
Fräs spenaten i lite smör tills den blivit blank.
Blanda ihop krossade tomater med crème fraiche, tacosås, salt och peppar samt paprikapulver.
Häll över tortellinin i en ugnsfast form. Häll över tomatblandningen och den frästa spenaten, blanda om ordentligt.
Toppa gratängen med riven ost och grädda i ugn ca 20 minuter, tills pastan är mjuk. Servera med sallad.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Ravioli Ricotta Spenat 250g Rana
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Tacosås Medium 230g Santa Maria