Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Limeris | ||
1 pc. | Lime | |
2 dl | Basmatiris | |
0,25 pc. | Koriander - färsk | |
Asiatisk coleslaw | ||
60 g | Grönkål | |
1 pc. | Lime | |
2 krm | Chiliflakes | |
500 g | Rödkål | |
2 krm | Flingsalt | |
1 tsp | Färsk ingefära | |
2 tbsp | Rapsolja | |
Karamelliserad tofu | ||
0,5 tsp | Chiliflakes | |
400 g | Tofu | |
3 tbsp | Risvinäger | |
0,25 pc. | Koriander - färsk | |
2 tsp | Honung Flytande | |
3 tbsp | Japansk soja | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 tbsp | Rapsolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig |
Limeris: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Karamelliserad tofu: Tärna tofun.
Skala och riv ingefära och vitlök. Finhacka koriander. Blanda med olja, soja, risvinäger, honung och chiliflakes i en skål.
Asiatisk coleslaw: Strimla rödkålen och blanda med grönkål i en skål.
Skala och riv ingefära. Tillsätt ingefära, rivet limeskal, limesaft, olja, chiliflakes och salt. Blanda om ordentligt och ställ åt sidan till servering.
Karamelliserad tofu: Hetta upp olja i en stekpanna och stek tofun på hög värme så att den får en krispig yta runt om.
Tillsätt såsen i pannan och fräs ihop på hög värme under omrörning så att tofun karamelliseras. Stäng av värmen.
Limeris: Tillsätt rivet limeskal, limesaft och finhackad koriander i riset.
Servera tofun med limeris och asiatisk coleslaw. Ät och njut!
Näringsvärde: 488 kcal, 17 g protein, 20 g fett, 58 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel