Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Broccoli | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
4 krm | Salt | |
4 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Körsbärstomater | |
2 tbsp | Vatten | |
80 g | Parmesanost |
Värm ugnen till 175 grader.
Skölj broccolin och dela den i mindre buketter. Skala stammen och skär i tunna skivor. Skölj och halvera tomaterna. Fördela tomater och broccoli i en ugnsfast form och strö över 2 krm salt och 2 krm peppar.
Riv parmesanost och blanda med creme fraiche, vatten, 2 krm salt och 2 krm peppar. Fördela ostblandningen över broccoli och tomater. Sätt in i ugnen i ca 20 min.
Servera broccoligratängen till exempelvis kyckling eller fisk.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria