Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
600 g | Färsk kycklingfilé | |
150 g | Riven Ost | |
230 g | Tacosås | |
320 g | Tortilla Wrap | |
3 dl | Gräddfil | |
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 tsp | Torkad oregano | |
1 tbsp | Rapsolja | |
0,5 dl | Vatten | |
2 tsp | Spiskummin | |
2 tsp | Paprikakrydda |
Värm ugnen till 200 grader.
Strimla kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingstrimlorna runt om. Tillsätt salt, svartpeppar, spiskummin, paprikapulver och oregano och stek ytterligare i 1 min.
Tillsätt hälften av tacosåsen och vatten och låt kycklingen puttra i ca 5 min.
Ringla lite olja i botten av en ugnsfast form. Fördela kycklingröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i formen.
Fördela resten av tacosåsen över tortillabröden och strö över riven ost. Sätt in i ugnen i ca 15 min.
Servera dina enchiladas tillsammans med gräddfil och gärna en grönsallad vid sidan av.
Photo:
Lina Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria