Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Makaronilåda | ||
0,75 tsp | Salt | |
1 dl | Vispgrädde | |
4 pc. | Ägg | |
3 dl | Mjölk | |
300 g | Fusilli | |
150 g | Riven Ost | |
300 g | Falukorv | |
1 pc. | Gul lök | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Smör | |
Tillbehör | ||
1 tbsp | Olivolja | |
2 pc. | Tomater | |
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 tbsp | Vitvinsvinäger | |
1 dl | Tomatketchup | |
0,5 pc. | Krispsallat |
Värm ugnen till 200 grader.
Makaronilåda: Koka pastan i saltat vatten 2 min kortare än anvisningarna på förpackningen.
Skala och finhacka löken och skär korven i strimlor. Stek lök och korv i smör i en stekpanna så att korven får lite färg.
Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, ost, salt och peppar i en bunke.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med korvfräset. Häll över pastablandningen i en ugnsfast form och tillsätt äggstanningen. Sätt in makaronilådan i ugnen i ca 20 min.
Tillbehör: Skiva salladen och skär gurka och tomat i bitar. Blanda i en skål och ringla över lite olja och vinäger.
Servera makaronilådan med ketchup och sallad.
Näringsvärde: 982 kcal, 44 g protein, 53 g fett, 79 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko