Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomatsallad | ||
0,5 tsp | Balsamvinäger | |
1 tsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
25 g | Grönkål | |
Grönkålsfrittata | ||
3 krm | Salt | |
100 g | Grönkål | |
1 dl | Havredryck Naturell | |
0,5 tbsp | Grönsaksbuljong Eko | |
30 g | Parmesanost | |
4 pc. | Ägg | |
200 g | Potatis | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Gul lök | |
250 g | Broccoli Färsk |
Värm ugnen till 200 grader.
Tomatsallad: Halvera körsbärstomaterna och skala och klyfta rödlöken. Lägg tomater och rödlök i en ugnsfast form och ringla över olja. Krydda med lite salt och peppar och rosta i ugnen i ca 20 min.
Grönkålsfrittata: Skala och finhacka lök och skiva den kokta potatisen. Dela broccolin i mindre buketter och skölj grönkålen. Lägg alla grönsaker i en värmetålig stekpanna eller ugnsfast form.
Vispa ihop ägg, havremjölk, grönsaksbuljong, riven parmesanost, salt och peppar i en skål. Häll äggstanningen över grönsakerna och sätt in i ugnen i ca 20 min.
Tomatsallad: Ta ut tomater och rödlök ur ugnen och blanda med finhackad basilika, grönkål och balsamvinäger.
Toppa den färdiggräddade frittatan med den rostade tomatsalladen. Klart att servera.
Näringsvärde: 500 kcal, 33 g protein, 23 g fett, 36 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Grönsaksbuljong EKO 130g Biofood