Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 dl | Vatten | |
3 tbsp | Rapsolja | |
65 g | Salladsmix | |
1,5 tsp | Salt | |
Köp hem | ||
500 g | Potatis Fast | |
3 tbsp | Kryddmix Tikka Masala | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Blomkål Färsk | |
630 g | Kycklinglårfile Färsk |
Värm ugnen till 180 grader.
Lägg kycklinglårfiléerna i en stor ugnsfast form.
Skala och skär potatisen i ½ cm tjocka skivor. Dela blomkålen i buketter. Lägg potatis och blomkål runt om kycklingen i formen. Krydda med tikka masalakrydda och salt. Ringla över olja och blanda om ordentligt. Rosta i ugnen i ca 30 min. Tillsätt vatten i formen de sista 5 min för att få en god sky.
Strö koriander över kycklingen och servera med valfri sallad.
Photo:
Nurlan Emir
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt