Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Surdegsbröd | |
40 g | Löjrom Amerikansk Fryst | |
240 g | Handskalade Räkor | |
25 g | Smör | |
0,75 pc. | Dill - färsk | |
3 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 tbsp | Majonnäs | |
1 pc. | Citron - Eko | |
0,5 pc. | Rödlök |
Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka dill.
Sila av räkorna.
Blanda räkor, rödlök, dill, creme fraiche och majonnäs i en bunke. Tillsätt rivet citronskal och ca 1 tsk citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Skär bort kanterna från 4 brödskivor och skär brödskivorna i trekanter. Stek brödskivorna gyllene på båda sidor i smör i en varm stekpanna.
Lägg brödskivorna på fina tallrikar och toppa med skagenröra, löjrom och en dillkvist. Servera den ena brödskivan vid sidan av tillsammans med en citronklyfta.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria