Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Creme Fraiche Naturell Lätt | |
150 g | Körsbärstomater | |
450 g | Paneer | |
600 g | Fryst Bladspenat | |
1 tsp | Garam Masala | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Chilipulver | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
0,5 tsp | Torkad gurkmeja | |
1 pc. | Gul lök | |
3 tbsp | Rapsolja | |
20 g | Färsk ingefära | |
1,5 tsp | Salt |
Tina spenaten.
Skär osten i bitar. Skala och hacka löken. Skär tomaterna i små tärningar. Skala och riv vitlök och ingefära.
Fräs lök, vitlök och ingefära i oljan. Tillsätt tomater, tomatpuré, salt och kryddor. Rör om och låt allt bli varmt.
Rör ner crème fraiche och låt koka 2-3 min.
Hacka spenaten grovt och rör ner. Låt koka ca 5 min. Späd ev med lite vatten.
Lägg ner osten och koka på medelvärme ytterligare 5 min.
Servera med ris, papadam och raita.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt