Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Gräddfil | |
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 pc. | Huvudsallat | |
1 pc. | Röd Paprika | |
Enchiladas | ||
320 g | Tortilla | |
1 pc. | Gul lök | |
75 g | Riven Ost | |
280 g | Majskorn | |
500 g | Halloumi | |
2 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
230 g | Tacosås |
Värm ugnen till 200 grader.
Enchiladas: Skala och finhacka lök. Sila av majsen.
Tärna halloumin smått. Stek halloumin i olja så att den får lite färg. Tillsätt lök och majs och fräs ytterligare i 2 min. Tillsätt ¾ av tacosåsen och låt det puttra ihop. Smaka av med salt.
Tillsätt 1 msk olivolja i salsasburken och skaka om.
Ta fram en ugnsfast form och smörj med olja.
Fördela halloumiröran i 8 tortillabröd. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i formen. Ringla resterande tacosås över enchiladan i formen och toppa med riven ost. Gratinera i ugn i 10 min.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen. Skölj och tärna gurka och paprika. Lägg upp i skålar.
Servera gratinerade enchiladas tillsammans med grönsaker och gräddfil.
Styling: Carina Hejde
Näringsvärde: 823 kcal, 48 g protein, 39 g fett, 67 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt