Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
2 krm | Salt | |
2 dl | Basmatiris | |
2 tsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Gurka | |
200 g | Tomater | |
0,5 tsp | Mynta - torkad | |
Palak paneer | ||
3 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 tbsp | Garam Masala | |
1 krm | Salt | |
400 g | Krossade Tomater | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
450 g | Paneer | |
2 tbsp | Färsk ingefära | |
125 g | Färsk bladspenat | |
200 g | Tomater | |
1,5 dl | Matlagningsvin Vitt | |
1 tsp | Torkad gurkmeja | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong Eko | |
250 ml | Havrebaserad matlagning |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Palak paneer: Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och riv ingefära och strimla tomaterna.
Fräs lök, vitlök och ingefära mjuk i oljan tillsammans med garam masala och gurkmeja. Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare 30 sek. Tillsätt vitt vin och låt det puttra i 2-3 min.
Tillsätt de strimlade tomaterna, krossade tomater, havregrädde och buljong och låt såsen puttra på låg värme i 10 min.
Tärna osten och stek den i olja på medelhög värme.
Tillsätt ost och spenat till grytan och smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Skär gurka och tomat i bitar och lägg i en skål. Tillsätt mynta, salt och olja.
Servera palak paneer med ris och sallad vid sidan av.
Näringsvärde: 701 kcal, 34 g protein, 31 g fett, 67 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1