Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Mjölk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Ägg | |
250 g | Filodeg | |
1 dl | Olivolja | |
70 g | Färsk bladspenat | |
250 g | Halloumi | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
150 g | Fetaost |
Sätt ugnen på 175 grader. Ta fram ett galler med bakplåtspapper.
Stek spenaten i olja så att spenaten mjuknar. Krydda med svartpeppar.
Vispa upp äggen i en bunke och smula ner fetaost. Grovriv halloumi och blanda ner i bunken. Rör ner spenaten och basilikablad i bunken. Rör ner mjölken.
Vik varje filodegsark på mitten och sedan på mitten igen. Pensla ovansidan med olivolja. Lägg en klick fyllning i mitten av arket (drygt 1 msk) och vik ihop flikarna till ett paket. Pensla knytena med olivolja och lägg på bakplåtspappret. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min. Ät och njut!
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana