Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
60 g | Smör | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
600 g | Potatis | |
1 pc. | Citron | |
1 dl | Dill - färsk | |
500 g | Laxfilé | |
1 dl | Persilja - färsk | |
200 g | Sparris |
Sätt på ugnen till 250°C. Skrubba eller skala potatisen och koka den. Lägg laxen i en ugnsfastform och ställ in i ugnen ca 8 minuter. Godast är laxen när den fortfarande är lite rå i mitten. Under tiden rör du ihop smör, dill, persilja, vitlök och pressad citronsaft till en härlig blandning. Salta och peppra. Halstra sparrisen i stekpannan med lite smör. När laxen är klar fördelas örtsmöret över den varma laxen och det är bara och njuta tillsammans med potatisen och sparrisen.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt