Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sötpotatis | ||
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 kg | Sötpotatis | |
2 tbsp | Färsk ingefära | |
Svamp | ||
2 krm | Salt | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar | |
560 g | Portabellosvamp | |
1 tbsp | Olivolja | |
Topping | ||
1 pc. | Granatäpple | |
150 g | Fetaost | |
150 g | Sugarsnaps | |
65 g | Ruccolasallat | |
50 g | Pistagenötter |
Värm ugnen till 200 grader.
Sötpotatis: Skala och tärna sötpotatis. Skala och riv ingefära. Blanda samman med olja och salt på en plåt med bakplåtspapper. Sprid ut potatistärningarna ordentligt och rosta i ugnen i ca 30 min.
Svamp: Lägg svamparna i en skål. Skala och riv vitlök och tillsätt till svamparna. Salta och peppra. Tillsätt oljan och blanda om.
Ta ut plåten med sötpotatis efter 10 min. Lägg svamparna runt om potatisen och rosta ytterligare i 20 min.
Topping: Skölj ruccola och skölj och strimla sugarsnaps.
Dela granatäpplet i 4 delar och pilla ur bitar av granatäpplet.
Ta ut plåten ur ugnen och strö över ruccola, sugarsnaps, fetaost och pistagenötter. Lägg bitar av granatäpplet runt om och servera.
Näringsvärde: 594 kcal, 19 g protein, 26 g fett, 67 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana