Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
70 g | Machesallat | |
200 g | Vanliga Tomater | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Fyllning | ||
3 krm | Svartpeppar Malen | |
200 g | Fetaost | |
1 pc. | Gul lök | |
1 dl | Standardmjölk | |
250 g | Cottage cheese Naturell | |
1 tsp | Salt | |
0,5 tbsp | Grönsaksbuljong | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Olivolja | |
450 g | Fryst Bladspenat | |
3 pc. | Ägg | |
Pajdeg | ||
125 g | Smör | |
3 dl | Vetemjöl | |
3 tbsp | Vatten |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pajdeg: Arbeta ihop smör och mjöl. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en smidig deg. Tryck ut degen tunt i en form med löstagbar botten. Förgrädda pajskalet ca 10 min i ugnen. Torka ur bunken och använd den till äggstanningen.
Fyllning: Skala och finhacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna i lite olja. Tillsätt spenaten och låt det mesta av vätskan koka bort. Häll över spenatblandningen i en bunke och blanda med smulad fetaost, keso, salt och nymald svartpeppar. Vispa ihop ägg, mjölk och buljong i en bunke.
Lägg fyllningen i pajskalet och häll över äggstanningen. Grädda i ugn ca 40 min.
Sallad: Skölj sallad, gurka och tomat. Skär gurka och tomat i bitar och blanda med salladen. Ringla över lite olja och vinäger och krydda med en nypa salt och peppar.
Näringsvärde: Kcal: 777, Fett: 53 g, Protein: 34 g, Kolhydrater: 39 g
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana