Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
2 clove | Vitlök Färsk | |
3 dl | Basmatiris, 4 portioner | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
Köp hem | ||
150 g | Haricot Verts Färsk | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
150 g | Parmesanost | |
1 pc. | Gurka |
Värm ugnen till 200 grader.
Kyckling: Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem på hög värme i lite olja, ca 2 min/sida. Lägg över kycklingfiléerna i en ugnsfast form.
Riv parmesanosten och blanda med crème fraichen i en bunke. Pressa i vitlök och tillsätt salt och svartpeppar.
Täck kycklingen med ostblandningen och sätt in i ugnen ca 15 min.
Tillbehör: Sjud haricotsvertsen i 2 min. Sila av vattnet och lägg upp i en skål. Skiva gurkan och blanda med haricotsvertsen.
Servera kycklingen med grönsaker och ris vid sidan av.
Näringsvärde: 725 kcal 50 g protein 35 g fett 50 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt