Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 kg | Vattenmelon, (1 st) | |
1 pc. | Lime | |
1 tsp | Olivolja | |
1 krm | Flingsalt | |
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
0,25 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
300 g | Fetaost |
Melon- och fetaostsallad: Skala melonen och skär den i bitar. Skala och finhacka rödlöken och skölj och finhacka mynta (spara några vackra myntablad till dekoration).
Blanda melonbitar, rödlök och mynta i en skål. Smula i fetaosten i olika stora bitar. Skölj limen och riv i limeskal. Pressa i saft från en ½ lime. Skär den andra limehalvan i skivor och lägg åt sidan. Krydda med en nypa salt och peppar och tillsätt olja.
Lägg upp melonsalladen på ett vackert fat och dekorera med limeskivor och myntablad.
Styling: Carina Hejde och Mari Bergman
Photo:
Nurlan Emir
2 Vattenmelon Hel Liten Klass1
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana