Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
200 g | Bläckfisk Fryst | |
125 g | Räkor Skalade | |
200 g | Musslor i Lake |
Tina bläckfisk ringarna. Skölj och klappa dem torra med hushållspapper. Stek bläckfisk ringarna i olivolja tills de har fått färg i en riktigt het stekpanna. Salta och peppra och låt svalna.
Blanda Ingredienserna till gemolatan. Blanda försiktigt bläckfisken, musslorna och räkorna i en skål. Vänd ner gremolatan. Smaksätt med salt och peppar. Servera salladen som förrätter eller till pasta.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt