Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Ravioli Färsk Smaksatt | |
1 pc. | Zucchini | |
1 clove | Vitlök | |
250 g | Körsbärstomater | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
0,5 tbsp | Honung Flytande | |
0,5 pc. | Purjolök |
Koka upp en stor kastrull med lättsaltat vatten till pastan. Skiva 1 zucchini och skär i halvmånar. Strimla 1/2 purjolök och skiva 1 vitlöksklyfta. Hetta upp lite olja i en stor stekpanna och fräs zucchini, lök och vitlök tills de fått fin färg. Krydda med lite salt och svartpeppar efter egen smak. Lägg ner 250 g körsbärstomater, hela eller halverade, mot slutet och låt allt bli genomvarmt. Koka 2 pkt färsk pasta enligt anvisning på förpackningen. Var noga med tiden så att pastan inte blir överkokt. Låt rinna av ordentligt i durkslag. Blanda en balsamico vinägrett på 1 msk balsamvinäger, 2 msk olja, ½ msk flytande honung och krydda försiktigt med lite salt och svartpeppar. Servera spenat- och ricotta raviolin med grönsakerna, balsamico vinägrette och/eller en liten klick crème fraiche (totalt 1 dl crème fraiche).
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel