Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Taco nuggets | ||
1 tsp | Salt | |
2,5 dl | Panko | |
1 tsp | Torkad oregano | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 pc. | Ägg | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
700 g | Kycklingfile Fryst | |
Tillbehör | ||
3 dl | Gräddfil | |
230 g | Tacosås | |
75 g | Riven Ost | |
125 g | Körsbärstomater | |
125 g | Romansallat | |
320 g | Tortilla Wrap | |
125 g | Gurka |
Tillbehör: Skölj salladen och lägg upp hela salladsblad på ett fat. Skölj och tärna gurka och tomater och lägg upp i skålar.
Taconuggets: Salta kycklingfiléerna lite lätt.
Vispa upp äggen i en djup tallrik. Blanda ströbröd med spiskummin, paprikapulver, oregano, salt och peppar på en tallrik.Vänd kycklingfiléerna först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen.
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kycklingen ca 3-4 minuter på varje sida så att den får en knaprig och gyllenbrun stekyta. Kontrollera att de är helt genomstekta innan du serverar.
Montering: Fyll tortillabröden med sallad, kyckling, gurka, tomat, riven ost, gräddfil och tacosås. Vik ihop och ät.
Näringsvärde: 776 kcal, 57 g protein, 31 g fett, 61 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria