Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Rapsolja | |
0,5 dl | Balsamvinäger | |
1 dl | Vatten | |
500 g | Krossade Tomater | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Vitlök | |
2 pc. | Köttbuljong | |
1 pc. | Gul lök | |
400 g | Nötfärs | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
3 dl | Couscous | |
2 dl | Ajvar |
Tillaga couscous enligt anvisningar på förpackningen.
Skala och hacka löken. Fräs den i rapsolja tillsammans med köttfärsen i en stor stekpanna.
Pressa i vitlök, krydda med salt, peppar och buljongtärningar.
Häll i ajvar, balsamico, krossade tomater och vatten.
Låt koka upp under omrörning och koka ihop på medelvärme ca 5-10 min.
Servera med couscousen.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant