Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Lax | ||
1 tsp | Honung | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
1 krm | Salt | |
100 g | Getost, Chevre | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
Bakade tomater | ||
1 tbsp | Olivolja | |
125 g | Körsbärstomater | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Romansallat | |
1 tsp | Honung | |
1 krm | Salt | |
Potatis | ||
700 g | Potatis | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Olivolja |
Sätt ugnen på 200 grader.
Potatis: Skölj potatisen och skär i tunna skivor. Lägg potatisskivorna på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak. Sätt in i ugnen ca 30 min.
Bakade tomater: Skölj och halvera tomaterna. Lägg tomaterna i en liten ugnsfast form. Skala och halvera vitlöken och lägg bland tomaterna. Ringla över olja och honung och salta och peppra efter smak. Sätt in i ugnen under potatisen ca 20 min. Skölj salladen och skär i stora bitar. Lägg upp på ett fat.
Lax: Lägg laxfiléerna i en liten ugnsfast form. Salta och peppra efter smak.
Skär getosten i mindre bitar. Lägg getost, creme fraiche, timjan och honung i en bunke. Mixa slätt med en stavmixer. Tillsätt en nypa salt och peppar. Bred såsen över laxen och sätt in i ugnen ca 12 min. Toppa salladen med de bakade tomaterna och servera till den gratinerade laxen och potatisen.
Rekvisita: Gerbera
Näringsvärde: 686 kcal, 34 g protein, 46 g fett, 34 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt