Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 krm | Salt | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
Honungsstekta palsternackor | ||
1 krm | Salt | |
4 tbsp | Honung Flytande | |
10 g | Dragon - torkad, ca 4 tsk | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Palsternacka | |
Fläskkarré | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Smör | |
700 g | Fläskkarré | |
2 krm | Salt |
Honungsstekta palsternackor: Skala och skär palsternackorna i klyftor. Stek dem på medelvärme i smör tills de är gyllene och mjuka rakt igenom, tillsätt honung och krydda med lite salt och peppar. Låt honungen glasera palsternackorna ordentligt. Krydda palsternackorna med dragon.
Fläskkarré: Skär karrén i skivor och krydda med salt och peppar. Bryn smör i en panna och stek karrén på medelhög värme ca 4 minuter på varje sida, låt vila 2 minuter på skärbräda innan servering.
Tillbehör: Skölj och skär broccolin i små buketter. Koka dem i lättsaltat vatten ca 2-3 min tills de har mjuknat en aning.
Servera fläskkarrén med honungsstekta palsternackor och broccolibuketter.
Näringsvärde: 536 kcal, 39 g protein, 26 g fett, 32 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria